Cum să alegem hainele pentru copii?

Copiii au nevoie de haine confortabile, moi, plăcute și moderne. Ofertele magazinelor online sunt foarte variate în prezent. Unele dintre acestea pun...

Bazine de înot moderne în sectoarele 2,4 și 6 pentru cursuri de înot copii

Clubul de înot Atack Team pune la dispoziția persoanelor interesate cele mai moderne condiții de înot pentru copiii și adulții care doresc...

Mașinile fac bărbații mai atractivi?

S-ar părea că mașina pe care o deține un bărbat i-ar oferi acestuia un plus de atracție în fața femeilor. Stau oare...

Soluții moderne pentru examene incomode

Controversate sau nu, soluțiile moderne pentru copiat reprezintă în zilele noastre o foarte mare atracție pentru tineri. Trebuie să...

Recomandări pentru doamnele care doresc să cumpere o mașină second-hand de bună calitate!

Mai ales doamnele au nevoie de o mașină bună, confortabilă, sigură și foarte practică, nu este așa?

            Autoturismele nu mai sunt deloc produse de lux astăzi! Avem nevoie zilnic de ele pentru a merge la servici, pentru a face aprovizionarea, pentru a lua copiii de la școală, etc. Achiziționarea unei mașini second-hand pentru doamne, este un lucru destul de dificil. Recomandarea noastră este să apelați la serviciile unei firme profesioniste cu destul de multă experiență în acest domeniu. Cumpărarea de mașini second-hand de la persoanele particulare a devenit un lucru foarte riscant, mai ales în contextul actual dominat de un început de criză economică generată de această pandemie, care pare că nu se va sfârși prea curând.

            Specific țărilor aflate în tranziție, foarte multă lume profită la maxim de orice fel de conjunctură numai pentru a obține profituri mari într-un timp record! Este o situație care trebuie evitată!

            De unde este recomandat să cumpărați mașini second-hand în această conjunctură?

            Cele mai sigure firme care comercializează mașini second-hand în România sunt acelea care oferă servicii de garanție, precum și firmele cu experiență în piața de profil care au recomandări foarte bune din partea persoanelor care au apelat de multe ori la serviciile lor.

            De asemenea, există foarte multe companii de vanzari auto rulate care au încheiat contracte foarte avantajoase cu instituții bancare și societăți de leasing. Ofertele unor astfel de firme se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice.

            Chiar dacă urmează să achiziționați o mașină second-hand, puteți încheia un contract de creditare cu avans 0 sau un contract foarte avantajos de leasing.

            În felul acesta, costul va fi mult mai ușor de suportat! Un alt avantaj poate consta în calitatea și anul de fabricație al mașinii, care poate fi mult mai bun.

            Ce recomandare vă putem face noi, în acest sens?

            De mai bine de 5 ani există în România o companie profesionistă care comercializează mașini rulate de foarte bună calitate la prețuri foarte bune. Dacă aveți timp să accesați chiar acum site-ul de anunțuri triauto.ro o să descoperiți întreaga ofertă de servicii de vânzare, închiriere și transport. Acest site de anunturi auto romania reunește aproape toate mărcile importante de mașini rulate. Foarte utile sunt și serviciile de transport puse la dispoziție de companie precum și cele de închirieri auto.

            Pentru evenimente deosebite, compania va oferă posibilitatea de a închiria limuzine de diferite tipuri. Prețurile nu sunt deloc mari, condițiile sunt foarte bune!

            Cele mai bune oferte, în momentul de față!

            OPEL MERIVA, anul fabricației 2014, kilometri rulați 169.000, preț 5490 EURO.

            Pentru acest model caroseria este de tip Combi, Capacitatea cilindrică este de 1686 cm3, Diesel, cutia de viteze este automată, culoarea – alb.

            EURO 5, climă automată, computer de bord, comenzi la volan, sistem ABS, sistem ESP+ASR, pilot automat, etc.

            Mașina este verificată, la predare se poate realiza verificarea tehnică, schimbul de ulei și filtre înlocuite, originale conform șasiului. Mașina poate fi cumpărată în sistem de rate sau leasing. Se poate oferi și mașina veche la schimb, în sistem buy-back.

            FIAT PUNTO, anul fabricației 2013, kilometri rulați 174.000, preț 3990 EURO. Mașina este dotată cu senzori de ploaie, aer condiționat, geamuri electrice, comenzi la volan, pilot automat, computer de bord, ABS, ESP.

            Poate fi achiziționată prin rate sau sistem de leasing. Mașina veche poate fi oferită la schimb, în sistem Buy-Back.

            VOLKSWAGEN PASSAT, anul fabricației 2009, kilometri rulați 175.000, cutie         de viteze manuală. Îmbunătățirile sunt multiple: cutia de viteze 6+1, webasto, sistem 4×4, climă bi-zone, scaune fără încălzire, scaune spate încălzite, auto hold, park assist, volan din lemn cu comenzi, proiectoare ceață, scaun șofer cu reglaje electrice, ESP, ABS, etc.

            La fel ca și la celelalte modele prezentate, mașina poate fi achiziționată în sistem          de rate sau în sistem de leasing, inclusiv cu mașina veche la schimb.

            Pentru a putea face o alegere bună, vă recomandăm să accesați chiar acum site-ul de anunțuri gratuite. Studiați fiecare ofertă în parte și solicitați informații suplimentare, acolo unde este nevoie!

Latest Posts

Cum să alegem hainele pentru copii?

Copiii au nevoie de haine confortabile, moi, plăcute și moderne. Ofertele magazinelor online sunt foarte variate în prezent. Unele dintre acestea pun...

Cunoașteți efectele preparatelor care conțin Ganoderma Lucidum?

Din fericire, foarte multe magazine online comercializează și la noi în țară preparate naturiste cu efecte minunate asupra stării noastre de sănătate....

Bazine de înot moderne în sectoarele 2,4 și 6 pentru cursuri de înot copii

Clubul de înot Atack Team pune la dispoziția persoanelor interesate cele mai moderne condiții de înot pentru copiii și adulții care doresc...

Mașinile fac bărbații mai atractivi?

S-ar părea că mașina pe care o deține un bărbat i-ar oferi acestuia un plus de atracție în fața femeilor. Stau oare...