Cum poţi purta rochii iarna, şi să nu îngheţi de frig?

Purtarea rochiilor iarna nu este de obicei o alegere din cauza vremii reci, dar am adunat câteva sfaturi de stil despre cum să schimbaţi asta! Când sunteți strategice cu straturi și/sau accesorii, puteți face rochiile mai calde și mult mai confortabile de purtat în timpul iernii.

Nu vă fie teamă să vă scoateți rochiile de vară! De fapt, funcționează grozav pentru iarnă, pentru că te poți stratifica foarte ușor!

1. ADĂUGAȚI STRATURI ȘI APOI ADĂUGAȚI MAI MULTE STRATURI

Această rochie de mai jos este o bază grozavă de vară – este un bumbac elastic confortabil și nu are mâneci – dar este și o bază excelentă de iarnă pentru că poți să adaugi atât de mult!

Poartă un cardigan lung și apoi o altă jachetă lungă peste el pentru a adăuga un plus de căldură.

2. PUNEŢI O CĂMAȘĂ CU MÂNECĂ LUNGĂ SUB ROCHIE

Dacă adăugați o cămașă cu mânecă lungă sub rochie, vă va transforma rochia cu mânecă scurtă/fără mâneci într-un stil pregătit pentru iarnă.

Am făcut un pas suplimentar aici și am pus cămaşa sub rochie și am adăugat un cardigan peste ea! Dacă nu vă place aspectul mânecilor lungi de sub rochie, aceasta este o modalitate grozavă de a le acoperi, puteți adăuga cu ușurință un alt strat cu jacheta!

3. ÎNLOCUIȚI COLANȚII STANDARD CU COLANȚI CĂPTUȘIȚI

Nu poți învinge colanţii. Sunt comozi și poți arunca orice peste ei! Când vine iarna, este timpul să purtaţi colanți mai groși, căptușiți.

Aceştia dau un aspect cu adevărat elegant, dar oferă mult mai multă căldură! Colanţii vătuiţi sunt grozavi de purtat pe tot parcursul sezonului, așa că este un articol grozav care va fi foarte folosit.

4. AȘEZAȚI EȘARFE DEASUPRA

Îmi plac eșarfele mari și sunt perfecte pentru a le adăuga pe rochii iarna. Le poți purta în stil mai clasic în jurul gâtului sau chiar ca stil poncho drapat peste umeri.

Am tendința de a alege culori mai neutre pentru eșarfele mele, deoarece se potrivesc atât de bine cu cea mai mare parte a garderobei mele de iarnă. Dar nu vă fie frică de culoare! Este întotdeauna distractiv să adaugi o culoare strălucitoare atunci când jacheta și cizmele tale sunt negre.

5. PURTAŢI UN PULOVER SAU UN HANORAC DEASUPRA ROCHIEI

Este atât de distractiv, deoarece îți transformă rochia într-o fustă! Pur și simplu adăugaţi un pulover sau un hanorac drăguț peste rochie și aveți un aspect complet nou! Puteți folosi această metodă pentru ținute de zi sau de noapte.

Acum sperăm că ţi-am oferit câteva idei astfel încât să nu mai ascunzi rochiile in spatele dressingului.

Latest Posts