Procedee moderne pentru manichiuri profesionale

Sunt la modă manichiurile cu gel și cele semipermanente! Majoritatea persoanelor tinere optează pentru aceste soluții moderne și foarte estetice de îngrijire...

Ingrijirea mâinilor și unghiilor pe timp de iarnă

Nu numai sănătatea noastră este afectată de schimbările de temperatură, ci și pielea, mai exact mâinile și unghiile noastre. În specil iarna...

Produse de top pentru manichiuri ca la salon!

FSM România este numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor din România. Oferta acestui magazin online este...

Idei de manichiuri pentru această toamnă

Este plin sezon de toamnă și acest lucru se poate vedea materializa și în ținutele vestimentare precum și în felul în care...

Cum ne recuperăm unghiile după repetate manichiuri moderne

Persoanele care agreează manichiurile moderne, au nevoie de o bună întreținere periodică  a unghiilor și de perioade de recuperare, dacă acestea dau semne de uzură și oboseală.

            Multe dintre substanțele folosite la realizarea unei manichiuri sau pedichiuri moderne sunt agresive, conțin acizi sau substanțe care se îndepărtează greu de pe unghie. Soluțiile de degresare sau de îndepărtare a gelurilor în mod frecvent stau în contact cu unghiile timp îndelungat 10-15 minute și pot, în timp, să determine un anumit grad de deshidratare.

            Întreținerea și recuperarea după perioade îndelungate de manichiuri moderne este utilă pentru persoanele care au unghiile mai sensibile și mai fragile sau chiar casante și deshidratate.

            Metode naturiste pentru recuperarea unghiilor

            Există remedii naturiste multiple care fac minuni! Unele dintre ele pot fi folosite și pentru hidratarea pielii, cuticulelor, a părului sau a mâinilor. În felul acesta veți obține mai multe avantaje.

            Uleiul de cocos este folositor pentru unghiile friabile, pentru creșterea unghiilor, pentru tratarea infecțiilor fungice, pentru unghii moi și subțiri.

            Specialiștii în remedii naturiste recomandă să fie aplicat seara și să îl lăsați să acționeze până dimineața pentru a avea efecte în termen scurt. Cuticulele trebuie și ele hidratate bine și întreținute (de ele depinde protecția unghiilor împotriva infecțiilor cu bacterii sau ciuperci!), unghiile la fel.

            Pentru un efect și mai bun, includeți uleiul de cocos în mod frecvent în dietă.

            Alte efecte asupra stării de sănătate

            Cea mai bună veste, în ceea ce privește efectele benefice ale uleiului de cocos, este aceea că, acesta are efecte de slăbire. Este folosit de multe persoane în dietele pentru pierderea în greutate!

            Mai are efecte de prevenire a apariției bolilor cardiovasculare, prin scăderea nivelului de lipide din sânge. Are un efect foarte bun împotriva bacteriilor, virusurilor și ciupercilor. Reglează bine digestia și este recomandat la persoanele care suferă de colon iritabil. Este un foarte bun remediu pentru hrănirea pielii și a părului, etc.

            Starea de sănătate a unghiilor mai poate fi recuperată sau menținută și cu ajutorul produselor profesionale comercializate de distribuitorii de produse pentru manichiuri și pedichiuri de actualitate (spre exemplu magazinul Callipso.ro!).

            Acestea sunt magazinele de unde pot fi cumpărate produse pentru refacerea unghiilor atât persoanele fizice, care obișnuiesc să își îngrijească singuri unghiile acasă, cât și centrele de înfrumusețare. Multe produse pentru manichiuri conțin ingrediente care au rolul de regenerare sau de hidratare și recuperare a unghiilor după perioade lungi de manichiuri complexe realizate cu geluri UV sau alte tipuri de soluții speciale.

            Îngrijirea cuticulelor cu uleiuri speciale nu trebuie deloc neglijată. Este o foarte bună metodă de protecție indirectă pentru unghii, în special. Cuticulele protejează unghiile exact în momentul în care acestea sunt vulnerabile și noi. Cele mai importante efecte sunt împotriva infecțiilor cu bacterii diferite sau cu ciuperci.             În afară de uleiul de cocos, mai puteți folosi ulei de ricin, ulei de măsline, ulei de migdale natural, ulei de arbore de ceai, etc.

Latest Posts

Cum să alegem hainele pentru copii?

Copiii au nevoie de haine confortabile, moi, plăcute și moderne. Ofertele magazinelor online sunt foarte variate în prezent. Unele dintre acestea pun...

Cunoașteți efectele preparatelor care conțin Ganoderma Lucidum?

Din fericire, foarte multe magazine online comercializează și la noi în țară preparate naturiste cu efecte minunate asupra stării noastre de sănătate....

Bazine de înot moderne în sectoarele 2,4 și 6 pentru cursuri de înot copii

Clubul de înot Atack Team pune la dispoziția persoanelor interesate cele mai moderne condiții de înot pentru copiii și adulții care doresc...

Mașinile fac bărbații mai atractivi?

S-ar părea că mașina pe care o deține un bărbat i-ar oferi acestuia un plus de atracție în fața femeilor. Stau oare...