Culori ale părului care te întineresc

Când vine vorba de timp pentru a alege dintr-o mulțime de culori de păr, există mai mulți factori de luat în considerare. Caracteristicile fizionomiei, culoarea pielii, tipul de păr, stilul. Alegerea unei nuanțe potrivite te va întineri mai mult decât folosirea unei creme antirid, iar în articolul de față vei vedea ce cromatică să adopți, astfel încât aceasta să fie în avantajul tău.

Blond miere

Această nuanță, dar și blondul mai deschis te ajută să atenuezi liniile de expresie care apar în timp. Cu toate acestea, trebuie să ții cont și de tonul pielii, deoarece dacă pielea are un subton roz, este mai potrivit să alegi un blond cenușiu.

Castaniu

Desigur, întinerirea nu se întâmplă doar dacă alegi te vopsești blond, există, de asemenea, nuanțe care favorizează un aspect mai tânăr, iar printre acestea se numără și castaniul. Acesta este de fapt un maro intens cu tonuri aurii, care aduc multă luminozitate chipului. Trebuie să încerci întotdeauna să eviți castaniul prea întunecat, cum este ciocolatiul intens sau negru, deoarece prin utilizarea tonurilor foarte întunecate este aacentuată vârsta, ba mai mult, femeile care optează pentru negru vor avea parte exact de inversul efectului dorit – adăugarea mai multor ani în plus.

Șuvițe în nuanțe deschise

Importanța luminii în culoarea părului este importantă, deoarece aceasta favorizează întinerirea aspectului. Joacă-te cu reflexiile din păr pentru a-ți întineri chipul și a-i oferi un plus de căldură tenului tău. Dacă ai o nuanță castanie, șuvițele de culoarea mierii miere vor da o prospețime naturală părului tău, iar dacă ești blondă, încearcă un balayage. Dacă, dimpotrivă, ești brunetă, pariază pe atingeri în nuanțe de bronz.

Ce nuanțe să alegi dacă ai peste 50 de ani

Dacă nu știi ce să alegi dintre două nuanțe, optează pentru cea mai deschisă dintre acestea, deoarece aceasta îți va ilumina trăsăturile și va genera un aspect mai tânăr. De asemenea, ține cont de subtonul pielii tale, iar cel mai bine te poți orienta în funcție de culoarea venelor aflate la încheietura mâinilor.  

  • Tonuri calde: Dacă venele din interiorul încheieturilor sunt verzi, înseamnă că ești, în general, mai favorizată de tonuri calde, cum ar fi auriu, cupru, maro deschis, blond miere sau ciocolatiu.
  • Tonuri cenușii: Dacă venele din partea de jos a încheieturilor sunt albastre, culorile reci sunt făcute pentru a te întineri, castaniul sau blondul cenușiu te avantajează.
  • Tonuri calde și cenușii: Dacă ai o combinație de vene verzi și albastre pe încheietura mâinii, te poți juca cu nuanțele, deoarece poți alege atât o cromatică caldă, cât și culori reci.

Dacă te temi de schimbări, te poți orienta asupra nuanțelor castanii sau roșcat. De ce? Pentru că sunt la modă și dau o atingere tânără feței tale. Îți place să experimentezi, dar în doze mici? Descoperă blondul cenușiu, deoarece este un ton natural, dar totodată, puternic.

Acesta se potrivește femeilor cu un ten deschis, deoarece evidențiază trăsăturile într-un mod delicat, iar pe de altă parte, cenușiul este foarte elegant. Ciocolatiul deschis este excelent pentru pielea mai închisă la culoare și ochii deschiși. Această culoare a părului oferă, de asemenea, un amestec de rafinament, căldură și strălucire.

Latest Posts