Ai încuiat mașina cu cheia înăuntru? Ce e de făcut

Dacă vă aflați în situația de a avea mașina blocată sau dacă ați încuiat pur și simplu cheia în mașină, nu trebuie să intrați în panică! Există firme specializate în deblocarea ușilor auto chiar în orașul Brașov. Mai mult decât atât, anumite companii intervin și după ora 18.00 precum și în weekend.

            Care este recomandarea noastră?

            Dacă vă aflați în una din aceste situații, puteți accesa chiar acum site-ul deblocariautobrasov.ro. Aici găsiți toate informațiile necesare precum și datele de contact pentru a intra în legătură directă cu un reprezentant care vă poate ajuta să vă deblocați mașina.

            De cele mai multe ori, deblocarea mașinii se face fără a deteriora alte părți componente ale acesteia. Vă recomandăm să nu forțați broasca mașinii și să nu încercați să deschideți dumneavoastră singuri nici una dintre portiere sau portbagajul.

            Tehnicienii firmei vor interveni și cu echipamentele necesare vor debloca cu succes mașina dumneavoastră. Toți tehnicienii companiei acesteia sunt persoane cu multă experiență, au deblocat până acum nenumărate mașini. Nu contează tipul, marca sau anul fabricației. Practic, pot fi deblocate ori ce fel de autoturisme într-un mod foarte simplu.

            În ce situații se poate bloca ușa mașinii dumneavoastră?

           Spre exemplu, orice cheie se poate rupe în butuc. Sau, butucul se poate defecta, pur și simplu. Cheia mașinii poate fi uitată în mașină sau poate fi pusă în buzunarul unei geci, care a fost lăsată în mașină. Nu aveți cheie de rezervă!

            În toate aceste situații pot interveni tehnicienii echipei deblocariautobrasov.ro.            

Care este prețul serviciilor de deblocare auto?

            Prețul serviciilor de deblocari usi auto nu sunt deloc mari. De obicei, costul unor astfel de servicii este de 150 de lei. Dacă mașina are defecte la butuc sau la alte sisteme de siguranță, costul poate fi mai ridicat!

            Există și situații în care se poate bloca contactul auto. De asemenea, nu trebuie să intrați în panică. Aproape orice contact auto poate fi și deblocat și reparat. Costul în această situație se poate ridica la valoarea de 400 de lei. Pentru intervențiile realizate în weekend sau după ora 18.00 sau în altă localitate, se mai adaugă o extra taxă de 50 de lei.

            Pentru a profita de experiența tehnicienilor care colaborează cu această companie, solicitați informații suplimentare la numărul de telefon 0790999998. În felul acesta veți primi detaliile utile despre toate tipurile de servicii de deblocari auto brasov.

            Alte tipuri de servicii utile de deblocare

            deblocariautobrasov.ro vă poate ajuta și în situația în care aveți blocată ușa de la locuința dumneavoastră sau ușa de la birou. Este vorba despre orice tip de ușă! Poate fi ușă metalică, ușa de termopan sau ușă de lemn. Dacă nu o veți forța insistent și dacă veți avea răbdare până când pot interveni tehnicienii cu experiență, șansele de deblocare fără daune suplimentare vor fi foarte mari.

            Costurile serviciilor de deblocare uși locuințe sunt cuprinse între 100-120 de lei. Pentru intervențiile din timpul weekend-ului și pentru intervențiile realizate după ora 18.00 extra taxele sunt similare cu cele percepute în cazul serviciilor de deblocare uși auto, respectiv 50 de lei.

             Pentru a veni în ajutorul a cât mai multe persoane, compania a încheiat contracte de colaborare cu firme de profil din alte trei localități foarte importante: Oradea, Cluj și Iași. De asemenea, aceeași companie vă pune la dispoziție și servicii de reparații la instalațiile sanitare, la instalațiile termice precum și servicii de montare obiecte sanitare.

            Pentru toate tipurile de servicii compania aceasta vă oferă factură precum și garanție pentru lucrările realizate de specialiștii proprii. 

Latest Posts